Bog Haul | Oxford 2018

Her i ferien har jeg været på sprogrejse i fire uger i Oxford. Man kan selvfølgelig ikke være i den smukke universitetsby i en måned uden at købe en hel masse bøger (de er i øvrigt vildt billige i England, hvilket er grund nok i sig selv, til at shoppe løs). Jeg prøvede dog at holde mig lidt tilbage, så jeg endte med kun at købe fire bøger.

***

 • Love, Simon af Becky Albertalli (den oprindelige titel er Simon vs. Verdens Forventninger)
  Jeg har hørt så meget om både denne bog og dens filmatisering, at jeg selvfølgelig blev nødt til at købe den, lige så snart jeg så den. Til de få, der ikke allerede har hørt om Love, Simon, så er det en ungdomsroman, der handler om teenageren Simon, der har problemer med at skulle springe ud som homoseksuel. Kort tid efter jeg købte bogen, fik min veninde overtalt mig til at se filmen med hende (selvom jeg normalt fortrækker at læse bogen først), og jeg elskede den, så jeg glæder mig selvfølgelig vildt meget til at starte på bogen.
 • Jeg Henter Solen Ned af Jandy Nelson
  Da jeg sidste år var i Oxford, købte jeg Himlen Ved Mine Fødder, der også er skrevet af Jandy Nelson. Og jeg elskede den! Den er faktisk endt med at blive en af mine yndlingsbøger, så derfor måtte jeg naturligvis købe denne her, da jeg fik chancen. Jeg har hørt, at den skulle være mindst lige så fantastisk, hvis ikke bedre end Himlen Ved Mine Fødder, så jeg kan ikke vente med at gå i gang.
 • I Have Lost My Way af Gayle Forman
  Denne roman, der udkom i marts, handler om tre fremmede, der på hver sin måde føler sig fortabt, og som tilfældigvis mødes i New York City. Gayle Forman er en af mine yndlingsforfattere, hun formår altid at skrive smukke og følelsesladede romaner, som er svære at glemme, og I Have Lost My Way skulle eftersigende ikke være en undtagelse, så den købte jeg selvfølgelig også.
 • Mind Platter af Najwa Zebian
  Denne sidste bog er ret anderledes fra, hvad jeg normalt læser. Jeg er for nylig blevet ret vild med at læse poetry og er begyndt at følge forskellige “poetry-profiler” på instagram, så derfor tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne finde en “poetry-bog”. Jeg læser normalt kun ungdomsromaner, og poesi er et rimelig nyt område for mig. Så da jeg fandt hylden med digtsamlinger, havde jeg ingen anelse om, hvad jeg skulle se efter. Men coveret på denne bog stod ud for mig (det er virkelig smukt). Jeg havde aldrig hørt om bogen, men jeg slog den op og den havde fået god kritik, så jeg tænkte “hvorfor ikke?” og købte den. Jeg har kun nået at bladre en smule i den, men den virker til at være den perfekte blanding mellem poesi og selvhjælpsbog.

***

Det var så de fire bøger, som jeg købte, mens jeg var i Oxford.

xoxo,

Caroline


Skriv et svar