BogForum | 2017

I går var vi til til den årlige bogmesse i Bellacenteret, som vi også har været til de sidste par år. Som altid var det en virkelig fed oplevelse.
Til jer, der ikke har nogen anelse om, hvad BogForum er, så kan vi fortælle jer, at det er en dansk årlig bogmesse, hvor en masse forlag har deres egne stande og sælger deres bøger -ofte lidt billigere! Der kommer også forfattere, der enten bliver interviewet, holder foredrag eller signerer deres bøger.

Bogmessen er virkelig fed, fordi man for det første er omgivet af bøger og andre læseheste, og så er det også nice, at have mulighed for at møde nogle af sine yndlingsforfattere og høre dem fortælle om deres bøger. Især det at få signeret bøger er en virkelig god oplevelse. I år så vi både et interview med Marlene Sølvsten, som har skrevet Ravnenes Hvisken og Nicole Boyle Rødtness, der fortalte om hendes nye serie Ilttyv. 

Der også mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer om bøger, og få gratis ting. For eksempel fik vi en lækker goodiebag med bl.a. nogle cool bogmærker og en utrolig flot notesbog. Du skal klart tage til BogForum næste år, hvis ikke du har været der før!

***

Johanna: Jeg købte en serie, som jeg egentlig aldrig har hørt om før.
Den består af tre bøger, men de er ikke afhængige af hinanden (tror jeg:-)). Serien er skrevet af Jennifer Echols, som er en amerikansk forfatter, der skriver romantiske YA-bøger. Bøgerne hedder på dansk Mellem Linjerne, Under Overfladen og Over Stregen. Jeg håber, de er gode, da jeg mest lagde mærke til dem, fordi jeg synes, de så flotte ud:-)

Caroline: Jeg købte romanen The Hate U Give af Angie Thomas. Jeg har hørt vældig meget om denne bog, og jeg syntes, at den lød utrolig interessant og relevant, så da jeg så den i Gyldendals i stand, blev jeg selvfølgelig nødt til at købe den. Efter hvad jeg har hørt, er det en vigtig bog, som man næsten skal læse.
Det var den eneste bog jeg købte, men jeg må indrømme, at det var svært ikke at blive fristet til at købe flere bøger, der var jo så mange! Desværre, har jeg snart ikke mere plads på min bogreol, så jeg måtte nøjes med én : )

xoxo,

Johanna & Caroline


Skriv et svar