Editing Emma | Chloe Seager

Titel: Editing Emma

Forfatter: Chloe Seager

Forlag: Harper Collins

Udgivelsesår: 2017

Antal sider: 328

Orig. sprog: Engelsk

Genre: Realistisk ungdomsroman

Emner: Sociale medier, venskaber, familie, den første kærlighed

***

Efter teenagepigen Emma er blevet “ghosted” af hendes såkaldte kæreste Leon, prøver hun hele sommeren at undgå kontakt med resten af omverdenen, mens hun “stalker” Leon på de sociale medier. Men da Leons status på Facebook lige pludselig skifter til “i forhold”, beslutter Emma sig for kun at bruge internettet til noget godt. Derfor begynder hun at skrive om alle sine nye eventyr på hendes Editing Emma blog. Det går dog ikke helt som planlagt…

***

Editing Emma er en hylende sjov roman, som man kan læse på ingen tid. Bogen er stillet op sådan, at man følger Emmas historie gennem hendes mange blog-opslag. Det gør virkelig læseoplevelsen så meget bedre, da det giver et rigtig godt flow, og i det hele taget gør historien mere interessant.

Noget af det, som jeg bedst kunne lide ved Editing Emma, andet end den gode humor, er at histroien simpelthen er så ægte og oprigtig. Der er ikke noget perfekt over hverken Emma eller hendes venner og familie. Alle karaktererne er meget menneskelige, og nogle af de situationer, som de kommer ud for, kunne lige så godt være sket i virkeligheden. Emma lægger ikke skjul på noget, og da heller ikke hendes egne fejl. For Emma er ikke den perfekte teenager, hun kan faktisk til tider være ret irriterende, men det gør bare historien så meget mere oprigtig. Det føles næsten så levende, som at læse en virkelig dagbog skrevet af en virkelig teenage-pige. Det eneste, som jeg til tider savnede, var lidt mere dybde.

Som sagt er historien enormt sjov og underholdende. Emma kommer ud for nogle utrolig pinlige ting, og til tider bliver det næsten så tåkrummende, at jeg bliver nødt til at holde en pause med at læse.

Alt i alt er Editing Emma en rigtig underholdende bog, som bestemt er værd at læse.

Editing Emma får 4 ud af 5 æselører.

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar