Top 10 | Efterårssange

Siden det officielt er efterår nu (min yndlingsårstid!), synes jeg, at det tid til at fortælle lidt om mine top 10 efterårssange. De er alle sange, som jeg af forskellige grunde synes, har lidt af en efterårsvibe. Alle disse sange er helt fantastiske, så derfor skal du selvfølgelig tjekke dem ud. Specielt nr. 1, der en af mine all-time yndlingssange!

Så her er mine 10 yndlingsefterårssange!

 

10. Thinkin Bout You af Frank Ocean

 

9. Amnesia af 5 Seconds Of Summer

 

8. Sweater Weather af The Neighbourhood

 

7. Three Empty Words af Shawn Mendes

 

6. Begin Again af Taylor Swift

 

5. Sunburn af Ed Sheeran

 

4. Hey There Delilah af Plain White T’s

 

3. Honest af Shawn Mendes

 

2. A Drop in the Ocean af Ron Pope

 

1. Autumn Leaves af Ed Sheeran

 

Jeg håber virkelig, at I vil prøve at høre nogle af de her sange, for de er som sagt alle ret så fantastiske!

xoxo,

Caroline

 

 


Skriv et svar