First Came Forever | Annie Woods


Titel: First Came Forever

Forfatter: Annie Woods

Forlag: Pegasus

Udgivelsesår: 2017

Antal sider: 322

Orig. sprog: Engelsk

Genre: Romantisk drama

Emner: Kærlighed, venskab og ferie

***

Vi har fået tilsendt denne fine bog af skønne Annie Woods, som er en svensk forfatter. Annie kontaktede os, og spurgte om vi ville anmelde hendes bog, da hun håbede på, at den ville blive mere kendt i Skandinavien. Hvis det stod til os, skulle hele verden læse den:)

Annie Woods´ hjemmeside: http://www.anniewoodsbooks.com/

***

First Came Forever er første bog i The Angelheart Saga. Den handler om 18-årige Erica Lindell fra Sverige. Hun er på backpacker-rejse med sine bedste veninder, en ferie, de har planlagt i mange år. Dog vil Ericas veninder hellere ligge på stranden om dagen og feste om natten, så Erica tager alene afsted for at opleve verden og se forskellige turistattraktioner.
På en af hendes ture møder Erica den charmende, gådefulde Sasha Ailes, som hun falder pladask for. Erica og Sasha virker som skabt for hinanden, men Sasha holder på en stor hemmelighed, som kan ændre alt! Erica må nu vælge, om hun vil være en del af hans liv og dermed give op på sine egne drømme eller miste ham for evigt.

Resten må du læse dig til, for vi vil ikke afsløre mere…

***

Johanna: First Came Forever skuffede mig i hvert fald ikke. Den har alt det, en rigtig teenage kærlighedsbog bør have. Den er både eventyrlig, filosofisk og humoristisk. Man kan sagtens sætte sig ind i Ericas situation, og der sker hele tiden noget i bogen, så den bliver aldrig langtrukken og kedelig at læse.
Det, jeg er mest vild med er, at den er skrevet, så man læser fra forskellige personers vinkel, så det ikke kun er Erica, man følger. Jeg synes, det giver et fedt flow i bogen. Jeg vil klart anbefale First Came Forever.

Caroline: First Came Forever er den ultimative teenage-lovestory. Den er helt vildt romantisk, men også både sjov og livagtig. Desuden kan jeg også rigtig godt lide Annies skrivestil. Hun er utrolig god til at beskrive forskellige situationer og steder, så man føler næsten, at man selv er der. Endnu en ting, jeg godt kan lide ved bogen er karaktererne. Annie formår at få skabt nogle mindeværdige karakterer, som samtidig føles meget virkelige.
Historien blev dog til tider lidt for stereotyp og forudsigelig, men som bogen udviklede sig, blev det meget bedre!

First Came Forever får  4 ud af 5 æselører.

(OBS: First Came Forever er første roman i The Angelheart Saga. Vi venter spændt på bog 2 -især efter den cliffhanger bog 1 efterlader os med!)

 

xoxo,

Caroline & Johanna


Skriv et svar