Gossip Girl | Anbefalede serier

Hey there Upper East- Siders!

Jeg er for nyligt begyndt at re-watche en af mine yndlings serier Gossip Girl – for tredje gang. Det gør det nok rimelig tydeligt, at jeg er ret så vild med den serie. Så i dag vil jeg gerne fortælle om, hvorfor netop denne serie er en af mine yndlings.

Hvis du ikke lige ved, hvad Gossip Girl egentlig handler om, eller hvis du sågar aldrig har hørt om serien (hvordan?!), så handler den om en gruppe unge, der lever i New York, mere præcist Upper East Side og om deres glamourøse og skandaløse liv.

Det egentlig lidt svært for mig at forklare, hvorfor jeg elsker netop Gossip Girl så højt. Så jeg har lavet en liste (jeg elsker lister haha) med 7 grunde til, at GG er en af mine yndlingsserier.

 

  • Kærlighedsdramaet

 

Hvad er en god serie uden kærlighedsdrama? Og det er der en hel masse af i Gossip Girl. Hele serien er basicly et stort kærlighedsdrama. Uanset hvad, så er det hele skruet godt sammen med et utrolig spændende plot!

 

  • Det glamourøse liv

 

Nogle serier som f.eks. Skam kan jeg lide, fordi de er så ægte, og fordi man kan relatere så meget til dem. Mens Gossip Girl kan jeg lide, netop fordi hele GG universet er så langt fra mit eget. Nogle gange er det bare rart, at forsvinde ind i en helt anden verden…

 

  • Omgivelserne

Som sagt handler GG om en gruppe teenagere, der bor i NYC, så størstedelen af serien er filmet der. Jeg har selv kun været i New York en gang, men jeg forelskede mig hurtigt i byen. Derfor kan jeg godt lide at se film, der foregår i byen. Og helt ærligt, så ville Gossip Girl ikke være det samme, hvis ikke den foregik i New York. Så ville man jo aldrig have oplevet Blair og Serena spise yoghurt på The Met Steps, eller set familien Humphrey spille amerikansk fodbold med the skyline i baggrunden.

 

  • Musikken

Man burde virkelig takke, hvem end, der står bag valget af musik i GG. De har gjort serien så meget bedre. Det er lykkedes dem at vælge fantastisk musik, der passer perfekt til de forskellige scener. Det kan godt være, at jeg overdriver, men baggrundsmusik ER altså vigtig!

 

  • Fashion

Hvem ville ikke ønske at have enten Blair Waldorfs eller Serena van der Woodsens garderobe? Hvis jeg havde valget, ville jeg gerne have begges! Alle karaktererne i serien har i det hele taget vildt gode stil, der virkelig får en til at drømme om at hoppe ind i serien og tage alt tøjet med tilbage. Og så giver serien også masser af inspiration, hvis du har tøjkrise!

 

  • Fyrene

Selvfølgelig kunne jeg ikke lave denne liste uden at nævne de ultra hotte fyre (især Nate Archibald!), der jo gør serien så meget mere underholdende at se. Jeg mener helt ærligt, hvem ville ikke kunne falde for enten Dan, Nate eller Chuck? Det er umuligt!

 

  • Citaterne

Gossip Girl er jo sprængfyldt med så ikoniske citater, som man vil huske lang tid efter det sidste afsnit er blevet set. Hallo, selv bare introen “xoxo, Gossip Girl“! Om de enten er triste, sjove, romantiske eller sassy citater, så er de endnu en god grund til at se Gossip Girl.

 

Det var så mine 7 grunde til, at jeg elsker Gossip Girl!

xoxo,

Caroline

 


Skriv et svar