Heartstopper vol. 1 | Alice Oseman

Titel: Heartstopper

 

Forfatter: Alice Oseman

Forlag: Hachette Childen’s Group

Udgivelsesår: 2019

 

Antal sider: 288

Orig. sprog: Engelsk

 

Genre: Graphic novel

Emner: LGBTQ+, forelskelse, venskaber, teenageårene, mobberi,

 

***

Charlie og Nick går på samme skole, men har aldrig haft noget med hinanden at gøre, indtil de en dag bliver tvunget til at sidde sammen. De kommer rigtig godt ud af det med hinanden og bliver hurtigt venner, men inden længe begynder Charlie begynder at få følelser for Nick, selvom han er overbevist om, at han ikke har en chance. De to venner bruger mere og mere tid sammen og bliver tættere og tættere, og det går snart op for Nick, at der er mere end bare venskabelige følelser mellem de to. En sød historie om alle Charlie og Nicks små øjeblikke, der tilsammen udgør noget større.

 

 

 

***

En eftermiddag skrev min veninde begejstret til mig om en virkelig sød graphic novel, hun lige var blevet færdig med, som jeg bare blev nødt til at læse. Jeg har aldrig læst en graphic novel før, så vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men selvfølgelig skulle jeg da læse den. Og godt jeg gjorde det, for hold op, hvor var det en sød og bare helt igennem cute historie. Til de af jer, der ikke er familiære men graphic novel-konceptet, så er det egentlig bare en længere tegnesserie, man kan næsten kalde det en tegnet roman. Det betyder også, at det ikke tager mere end en time at læse den søde historie om Charlie og Nick. Jeg kan totalt anbefale en eftermiddag at sætte sig godt til rette med nogle snacks og så læse denne charmerende kærlighedshistorie. Jeg var selv helt vild med historien, og det er altså umuligt ikke at elske Charlies søde, uskyldige personlighed. Jeg glæder mig allerede til, at andet bind udkommer denne sommer.

 

 

 

 

xoxo,

 

Caroline


Skriv et svar