Lyset Fra De Faldende Stjerner | Kate Ling

Titel: Lyset Fra De Faldende Stjerner

Orig. titel: The Glow Of The Fallen Stars

Forfatter: Kate Ling

Forlag: Gads Forlag

Udgivelsesår: 2018

Antal sider: 322

Orig. sprog: Engelsk

Genre: Romantisk science fiction

Emner: Kærlighed, universet, venskaber

***

For nylig modtog vi fra Gads Forlag bogen Lyset Fra De Faldende Stjerner, som for nylig er blevet udgivet her i Danmark på dansk. Det vilde ved den her bog er, at vi er på forsiden! Der står en lille tekst om, hvad vi synes om den første bog i serien Under Ensomme Stjerner (læs anmeldelse her). Derfor har vi glædet os meget til at læse og anmelde denne bog!

***

(Resumé af første bog her)

Seren og Dom er flygtet fra rumskibet Ventura, hvor de ellers har været fanget hele deres liv for at kunne være sammen. Sammen med deres to venner, Ezra og Mari, er de strandet på en ubeboet ø på en planet, hvor vejrforholdene konstant skifter.
De fire trætte venner udforsker øen, som gemmer på mange hemmeligheder. Samtidig kommer Seren og Ezra til skade, da de skærer sig på et koralrev. Det resulterer i, at de får et alvorligt sår, som ikke bare gør ondt, men også giver dem nogle helt særlige evner. Helt modsat Seren, er Ezra besat af tanken om at udforske det forunderlige og dødbringende sår. Da øen ikke viser sig, at være det paradis, som det så ud til, beslutter de unge sig for at flygte ind til fastlandet.

Selvom Seren og Dom har været igennem så meget for at kunne være sammen og elsker hinanden højere end nogensinde, så svigter kærligheden dem alligevel, og mens de må afklare deres problemer, må de samtidig håndtere Maris uheldige situation og Ezras opdagelsesvanvid.

***

Johanna: Jeg må indrømme, at Lyset Fra De Faldende Stjerner ikke fangede mig helt lige så meget som den første i Ventura-sagaen. Selvom handlingen var gennemtænkt og spændende, så var den måde, historien var beskrevet på, ikke så god. Jeg synes, at nogle af karakterernes opførsel, og det de sagde, var lidt plat. Det var som om situationerne var lidt overdrevne, men historien er også virkelig unik, og det er det, der gør, bogen så speciel. Man bliver nysgerrig, fordi universet er så anderledes, hvilket sikrer, at man læser med til aller sidste side.
Jeg glæder mig alligevel til at læse den afsluttende bog, da jeg stadig er spændt på at se, hvordan det kommer til at gå Seren, og hvordan det hele ender.
Fordi denne bog ikke lige faldt i min smag får Lyset Fra De Faldende Stjerner efter min mening 2,5 ud af 5 æselører.

Caroline: Jeg var vild med den første bog i Ventura-sagaen og havde derfor store forventninger til Lyset Fra De Faldende Stjerner. Desværre, levede den den ikke helt op til mine forventninger, da jeg ikke syntes, at bogen var lige så god som Under Ensomme Stjerner. Den er dog stadig helt klart værd at læse. Jeg synes, at handlingen var rigtig spændende, og selve universet var ekstremt fascinerende. Jeg har aldrig læst en bog som denne. Hvilket var den største grund til, at jeg var så glad for bogen. Handlingen blev til tider for absurd, men det var bare med til gøre historien så unik. Det største problem, jeg havde med bogen, var Kate Lings skrivestil. Jeg kan ikke præcis sætte fingeren på, hvorfor jeg ikke kan lide den, jeg synes bare, at hendes skrivestil er lidt overfladisk. Handlingen var dog så fængende, at det opvejede den måde bogen er skrevet på.
Jeg giver derfor Lyset Fra De Faldende Stjerner 4 ud af 5 æselører.

(OBS: Lyset Fra De Faldende Stjerner er anden roman i en trilogi. Nr. 3 udkommer i 2018).

 

xoxo,

Caroline & Johanna


Skriv et svar