Pentatonix | Anbefalet musik

Jeg har de sidste par uger lyttet rigtig meget til bandet Pentatonix. Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt om dem. Pentatonix er en verdensberømt a cappella gruppe, der er kendt for deres covers af kendte hits og julesange. Især deres julecovers er jeg glad for, kan du nok forstå (jeg er lidt af en jule-freak, hvis nogen af jer skulle være i tvivl, haha). Pentatonix er helt utroligt talentfulde, og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok. Jeg kan næsten ikke forstå, hvordan det kan være muligt for dem, at lave så smuk musik kun med deres stemmer!

Specielt deres cover af Leonard Cohens Halleluja, er jeg fuldstændig vild med. Det er nok den bedste version af Halleluja, jeg har hørt, og der er altså lavet en del versioner. Derfor har jeg hørt det cover på repeat den sidste måned. Jeg tror dog desværre, at mine forældre er blevet lidt træt af at høre mig gå rundt og skråle Halleluja, uden at ramme nogle af tonerne, da jeg overhovedet ikke kan synge lige så godt, som Pentatonix (faktisk kan jeg slet ikke synge…).

Også deres cover af Bohemian Rhapsody af Queen er helt utroligt. Det er nærmest helt overmenneskeligt!

Pentatonix har selvfølgelig også lavet en masse andre eminente covers og sange, så hvis du ikke allerede har hørt deres musik, så er det bare med at tjekke det ud!

 

xoxo,

Caroline

 

 


Skriv et svar