Populær | Maya van Wagenen

Titel: Populær

Forfatter: Maya van Wagenen

Forlag: Alvilda

Udgivelsesår: 2014

Antal sider: 256

Genre: Selvbiografi

Emner: Popularitet, teenageårene

***

Populær handler om den totalt upopulære Maya van Wagenen, som finder en bog skrevet af Betty Cornell. Bogen er en forældet Teen-Age Popularity Guide fra 50’erne. Da Maya skal begynde på et nyt skoleår, beslutter hun sig for at følge alle bogens råd som et eksperiment. Maya skriver humoristisk alle sine oplevelser ned, da hun måned for måned følger Bettys råd og overskrider alle grænser.

Kan den forældede bog gøre Maya populær? Og hvad betyder det egentlig at være populær?

***

Caroline: Jeg er vild med Populær. Den fik mig til at grine og at tænke, hvad populær faktisk betyder. Maya fortæller om sine oplevelser på morsom og direkte måde. Det var også virkelig sjovt at læse, fordi Maya var på min alder, så jeg kunne relatere til ret mange ting. Det var et virkelig interessant og grænseoverskridende eksperiment, som hun kastede sig ud i. Det var noget, som jeg aldrig ville turde gøre. Alt i alt er det her bare en super god og humoristisk bog.

Johanna: Jeg er også positivt overrasket over denne bog. Den er ret speciel og anderledes i forhold til, hvad jeg normalt læser. Jeg synes, den var sjov at læse, og Maya er bare cool! Hun kaster sig ud i, hvad andre teenagepiger kun drømmer om at turde gøre, og hun gør det så ærligt og åbent, at det ikke bliver en total fiasko.

Vi giver den begge 4,5 ud af 5 æselører.

Længe leve at være teenager!

xoxo,

Caroline & Johanna

 


Skriv et svar