Ravnenes Hvisken 2 | Malene Sølvsten

Titel: Ravnenes Hvisken 2

Forfatter: Malene Sølvsten

Forlag: Carlsen

Udgivelsesår: 2017

Antal sider: 632

Orig. sprog: Dansk

Genre: Fantasy og krimi

Emner: Nordisk mytologi, venskab, kærlighed, krig

***

Læs vores anmeldelse af Ravnenes Hvisken 1 her: http://cphreadings.dk/ravnenes-hvisken-1-malene-soelvsten/

Anne finder ud af, at den onde Ragnara holder hendes søster fanget og samtidig har planer om at starte Ragnarok. For at befri sin søster og forhindre Dommedag, må Anne selv ud på en farlig rejse i en helt anden verden. Her møder hun Rorik, som hurtigt bliver hendes følgesvend. Men der er mange, der vil Anne til livs, og hun må kæmpe for at beskytte sig selv og alle, der står hende nær.

***

Johanna: Jeg har altid lidt blandede følelser, når jeg læser 2´eren i en trilogi. Oftest må jeg indrømme, at det ikke er den bedste bog i en serie, men det kan godt være, at det bare er mig, der er lidt fordomsfuld:-)
Men Ravnenes Hvisken 2 var ikke skuffende -tværtimod! Jeg kan selv ret godt lide den nordiske mytologi, og Ravnenes Hvisken 1 er uden tvivl blevet en af mine yndlingsbøger. Mine forventninger til 2´eren var høje, og jeg synes, at Sølvsten formår at skrive en fantastisk 2´er uden, at den bliver for langtrukken eller med alt for mange løse ender, selvom jeg selvfølgelig glæder mig utrolig meget til bog 3, der forhåbentlig giver nogle svar. Jeg elsker alle karaktererne, og den måde det hele er sat sammen på. At roman foregår i to verdener giver også et fedt twist.
Jeg giver Ravnenes Hvisken 2 4 ud af 5 æselører.

Caroline: Jeg var virkelig spændt på at læse Ravnenes Hvisken 2. Jeg havde hørt meget godt om den og var spændt på at læse, hvad der nu ville ske med Anne. Jeg var da også vældig begejstret for den i starten. Modsat 1’eren, der kun foregår i vores verden, foregår en del af Ravnenes Hvisken 2 i verdenen Hrafheim (eller Freiheim, som det også bliver kaldt). Det synes jeg var meget forfriskende, og det var virkelig interessant at læse om dette nye univers. Det var tydeligt, at Sølvsten havde tænkt hver en detalje igennem, hvilket var ret fedt. Men halvejs igennem bogen må jeg indrømme, at historien tabte mig lidt. Jeg synes, at den blev en smule langtrukken. Normalt er jeg vild med at læse lange bøger, men jeg følte til tider desværre, at Ravnenes Hvisken 2, var for lang. Jeg vil dog stadig anbefale den, da jeg var vild med, hvordan den nordiske mytologi er så stor en del af historien.
Ravnenes Hvisken 2 får 3 ud af 5 æselører.

 

xoxo,

Caroline & Johanna


Skriv et svar