Shawn Mendes Koncert | Anmeldelse

Hej venner!

Denne lørdag var vi sammen inde og se Shawn Mendes, da han spillede i Royal Arena, som en del af hans tourne Shawn Mendes – The Tour. Vi er begge store fans, og dette var vores anden koncert med Shawn, så vi havde glædet os virkelig meget.

Opvarmeren var sangerinden Alessia Cara, som står bag hits som “Scars to Your Beautiful” og “Here” og som udgav hendes andet album i november. Hun er faktisk også en af vores yndlingsmusikere, så derfor glædede vi os bare endnu mere til koncerten.
Alessia er nok også en af de bedste opvarmere, vi har oplevet. Først og fremmest er hun virkelig musikalsk og har en smuk stemme, og så fik hun, – muligvis som resultat af, at hun også er meget populær sanger, – publikum totalt med, selvom hun ikke var hovednavnet.

Sceneshowet var gennem hele koncerten rigtig flot. Puplikum fik en form for armbånd, der lyste op i forskellige farver på bestemte tidspunkter, hvilket på den måde bragte sceneshowet ud over scenen.
Hvis du før har været til en koncert, hvor puplikum sætter flashlight på deres mobil, så kan du måske forestille dig, hvor flot det så ud, da hele Royal Arena lyste op i blå, hvide, røde og orange skiftende farver med disse armbånd!

Shawn Mendes er uden tvivl en rigtig dygtig sanger, og han føler hver sang. Hans stemme er fantastisk, og vi elskede hans op til flere guitarsoloer på scenen.
Der var dog to ting, som vi syntes manglede i den ellers fantastiske koncert. For det første manglede vi noget tilstedeværelse. Det havde vi også talt om efter sidste koncert, vi var til med Shawn i maj 2017, og det er helt klart blevet bedre siden, men vi havde alligevel ønsket, at vi havde kunnet mærke ham noget mere. At han var der noget mere, og at det ikke bare føltes som en rutine.
Og så savnede vi skam også en ordentlig afslutning med et “farvel og tak for i aften”. Tilstedeværelse og afslutning hænger måske endda lidt sammen her, men det, at Shawn sang sin sidste sang og derefter gik uden videre, er noget, vi ikke ser hos andre kunstnere til koncerter. Det gjorde, at puplikum stod lidt halvakavet, og da lyset i arenaen tændte, stod man tilbage med en “nå, det var det”-følelse.

Men alt i alt levede koncerten op til vores forventninger, og det var skønt at høre Shawn live igen. Vi bestilte trods alt billetterne for lidt under et år siden, men ventetiden var i den grad det værd. Nu hører vi hans set-list igen og igen – og nyder den hver gang!

 

xoxo,

Caroline & Johanna


Skriv et svar