SKAM | Sæson 2

Hej igen:-) Vi tænkte, du måske havde hørt om den norske serie SKAM? Hvis ikke, så må du have boet under en sten. I det tilfælde, at du rent faktisk har boet under en sten, må vi jo gøre noget ved det. Så læs med her og lær´ alt om anden sæson af SKAM.

***

SKAM er, som sagt, en norsk serie og foregår i Norge. Den handler om en gruppe unge, der går på Hartvig Nissens gymnasium. Der er fire sæsoner i alt, og man følger en person i hver sæson. I anden sæson følger man Noora, som går i 1.g og er ven med Eva, som man følger i første sæson. Noora bor i kollektiv med to andre unge. Den gådefulde, ultimative bad-boy, William, fra 3.g begynder at vise interesse for Noora, da hun siger ham imod efter en uheldig hændelse med en af hendes veninder. Den ellers altid kontrollerede Noora bliver pludselig rodet ud i noget med et nøgenbillede, så hun bliver nødt til at rette op på det hele. SKAM handler om alt det, der sker i gymnasietiden. De vilde fester, russetiden, forelskelse og kropsidealer.

***

Vi ELSKER anden sæson af SKAM. Dels fordi vi begge synes, at Noora er vildt cool, men også fordi den viser nogle vigtige budskaber, som er meget oppe at vende på de sociale medier nu til dags: Kropsidealer, nøgenbilleder og afpresning. Det er også bare fedt, hvor nuanceret de forskellige personer er. Der er ikke nogen af dem, der er “perfekte”, de er alle så menneskelige. Det er også noget af det, vi bedst kan lide ved Skam, nemlig hvor virkeligt det er.

Hele set-uppet og musikken i serien er også bare on point. Anden sæson af SKAM er, ligesom første sæson, virkelig fængende og helt sikkert værd at se!

Vi giver SKAM sæson 2 5 ud af 5 filmruller.

 

xoxo,

Caroline & Johanna (vores veninde Clara)


Skriv et svar