SKAM-teater | Sæson 2

Endelig er teaterversionen af anden sæson af den kendte og populære serie SKAM igang! Denne forestilling handler om teenagepigen Noora, som man også følger i tv-serien. Vi var begge inde og se det  i Aveny-T teateret tidligere denne uge. Og endnu engang blev vi positivt overraskede. Det var mindst lige så godt som første stykke om sæson 1, som vi var inde og se sidste år.

Vi var helt vilde med stykket, som vi så sidste år. Vi syntes begge, at det var fantastisk, så derfor havde vi selvfølgelig meget høje forventninger til denne fortsættelse. Heldigvis levede stykket totalt op til dem. På samme måde som den første del, formåede det at fange essensen af SKAM og yde den ikoniske serie retfærdighed samtidig med at have sit eget unikke twist på historien om Noora.

En af de mange ting, som er virkelig godt ved stykket, er, at det har noget over sig, der gør, at man som tilskure ikke bare føler sig hooked, men også som en del af det. Det er både medrivende og fangende, og alle de fede effekter som lyd og lys gør det hele meget bedre. Det er lidt svært at pinpointe præcis, hvad der gør stykket så unikt. Man bliver simpelthen nødt til selv at opleve det for at forstå det.

Udover dette er skuespillerene også virkelig talentfulde. De er alle meget unge, da de jo skal spille teenagere, men de spiller, som om de aldrig har gjort andet. De er kun ni skuespillere, hvilket ikke lyder af meget, men den måde, som stykket er sat op på, giver det rigtig god mening. Rollen som Noora spilles af Fanny Bornedal, som bl.a. har været med i julekalenderen Den Anden Verden og serien Broen. Selvom hun kun er 18 år, spiller hun meget overbevisende.

Selve handlingen i sæson 2 er ret alvorlig til tider, men der var stadig en masse sjove scener, hvor man nemt kom til at grine. Det var underholdende, og man var med hele tiden. Vi vil ikke nødvendigvis sige, at det kræver, at man har set SKAM-serien, før man forstår stykket, men vi tror alligevel, at man får mere ud af det, hvis man kender historien i forvejen.

Vi glæder os begge igen dritt-meget til at se de næste forestillinger!

 

xoxo,

Johanna & Caroline


Skriv et svar