TBR | Sommer 2017

Nu er vi godt nok allerede halvvejs gennem sommeren (desværre), men derfor er der jo stadig masser af tid til at læse. Og masser af bøger, der skal læses! Så her har jeg lavet en liste over nogle af de bøger, som jeg regner med at læse i løbet af de næste par uger. Om sommeren elsker jeg at læse romantiske contemporary bøger, (okay, det gør jeg sådan set hele året rundt, men ISÆR om sommeren), så det vil man nok kunne fornemme på min liste.

 

Fangirl af Rainbow Rowell

Fangirl har været på min TBR liste i flere måneder, og nu får jeg endelig tid til at læse den. Jeg har hørt rigtig gode ting om Fangirl, så jeg er virkelig spændt på at læse den og se, om den lever op til mine høje forventninger.

***

Eleanor & Park af Rainbow Rowell

Også Eleanor & Park har været på min TBR liste i lang tid. (Måske fordi jeg købte den på samme tid som Fangirl?) Historien lyder virkelig interessant og lige som noget for mig, så jeg kan ikke vente med at komme i gang med at læse Eleanor & Park.

***

Bare En Dag + Bare Et År + Bare En Nat af Gayle Forman

Denne serie købte jeg faktisk på bogmesse sidste år, og lige siden har jeg glædet mig til at læse disse bøger. Jeg har tidligere læst Gayle Formans anden duologi Hvis Jeg Bliver + Da Hun Forsvandt, og jeg absolut elskede bøgerne. At jeg så også har hørt, at Bare En Dag duologien skulle være endnu bedre, har kun gjort mig mere spændt.

***

The Sun is Also a Star af Nicola Yoon

I starten af sommeren læste jeg Alt eller Intet, og jeg må indrømme, at jeg var helt vildt med bogen. Nicola Yoons skrivestil gjorde bogen virkelig interessant, og jeg elskede simpelthen alt ved bogen (især Oli), så da jeg for nylig var i Oxford, blev jeg da nødt til at købe The Sun is Also a Star. Også denne bog lyder vældig spændende, og så elsker jeg bare forsiden.

***

På Kant med Livet af Jennifer Niven

Sidste sommer læste jeg Som Stjerner på Himlen, som også er skrevet af Jennifer Niven. Jeg havde store forventninger til den, fordi der på forsiden stod: Til alle John Green fans, og jeg er stor fan af John Green. Men Som Stjerner på Himlen levede totalt op til mine forventninger, overgik dem endda. Den var virkelig tankevækkende og gribende, så derfor er jeg selvfølgelig rigtig spændt på at læse På Kant med Livet.

***

The Sky is Everywhere af Jandy Nelson

Endnu en bog, jeg købte i Oxford. Der var simpelthen så mange fristende bøger og endnu flere fristende tilbud. Jeg har flere gange overvejet at købe The Sky is Everywhere, men jeg har bare aldrig fået gjort det. Før nu. Måske var det den fine forside, der overtalte mig. Anyways, nu hvor jeg endelig har købt den, glæder jeg mig sådan til at læse den.

***

The Start of Me and You af Emery Lord

Igen et køb fra Oxford. The Start of Me and You fangede udelukkende min opmærksomhed på grund af den flotte forside. Jeg ved godt, at man ikke skal dømme en bog på grund af dens cover, men nogle gange er det altså svært. Så nu glæder jeg mig bare til at finde ud af, om bogen er ligeså god, som den er flot.

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar