TBR | Januar 2018

Godt nytår!
En af mine nytårsforsæt for 2018 er at få læst flere bøger. Eller rettere sagt, at få læst flere af de bøger, som jeg skriver på mine TBR lister. Enten når jeg nemlig ikke at læse bøgerne, eller også køber jeg nye bøger og læser dem i stedet.
Her er de bøger, som jeg regner med at læse i januar, i hvert fald, hvis jeg altså får holdt mit nytårsforsæt.

***

Editing Emma af Chloe Seager

Jeg fik faktisk denne bog af Johanna i julegave. Jeg har ikke hørt om den før, men jeg synes, at den lyder enormt underholdende. Den handler om Emma, der ser på facebook, at hendes ekskæreste er kommet i forhold igen. Dette får Emma til at holde op med at stalke ham på sociale medier for i stedet at begynde på sin egen blog. Det går dog ikke helt som forventet. Jeg glæder mig meget til at læse den og håber, at jeg får gjort det i den kommende måned.

***

Skildpadder Hele Vejen Ned af John Green

Jeg har hørt så meget godt om denne bog, og desuden er John Green en af mine yndlingsforfattere, så jeg kan ikke vente med at gå i gang med at læse den. Jeg har flere gange hørt, at Skildpadder Hele Vejen Ned skulle være en af hans bedste bøger, så jeg er vildt spændt!

***

There’s Someone Inside Your House af Stephanie Perkins

Jeg elskede Stephanie Perkins’ serie Anna og det Franske Kys, og denne roman lyder simpelthen så interessant. Romanen handler om Makani, der flytter ind hos sin bedstemor i Nebraska, for at slippe væk fra sin mørke fortid. Men en efter en begynder eleverne på hendes nye skole at dø i en række uhyggelige mord.
Jeg havde faktisk planlagt at læse den til Halloween, siden den tydeligvis skulle være uhyggelig, men så er der bare blevet ved med at komme andre bøger i vejen, så jeg har stadig ikke fået læst den.

***

Tusinde Etager af Katherine McGee

Endnu en bog, som jeg har villet læse i lang tid uden at have fået det gjort. Jeg har altid nået at købe en ny bog forinden, som jeg har læst i stedet. Tusinde Etager foregår på Manhattan i år 2118, og følger forskellige unge, der alle bor i samme tårnhøje skyscraper.- Jeg synes, at historien lyder utrolig interessant, så jeg håber, at jeg får den læst her januar!

Og heldigvis er januar en laaang måned…….

xoxo,

Caroline


Skriv et svar