There’s Someone Inside Your House | Stephanie Perkins

Titel: There’s Someone Inside Your House (udkommer på dansk d. 19/4 som Når Ingen Hører Dig Skrige)

Forfatter: Stephanie Perkins

Forlag: Pan Macmillan

Udgivelsesår: 2017

Antal sider: 287

Orig. sprog: Engelsk

Genre: Ungdomsthriller

Emner: Kærlighed, mord, frygt

***

Det er et år siden, at teenage-pigen Makani Young blev sendt væk af sine forældre for at bo med hendes bedstemor ude på landet i Nebraska. Selvom hun efterhånden har fundet sig til rette i den lille by Osborne, hvor hun har fået nye venner og er endda ved at falde for den mystiske Ollie, bliver hun stadig jaget af sin mørke fortid i Hawaii.

Samtidig begynder eleverne på Osborne High, en efter en at dø i en serie er brutale og grusomme mord. Imens bliver Makanis følelser for Ollie stærkere og stærkere. Da politiet begynder at jagte morderen, og rædslen spreder sig gennem det lille samfund, bliver Makani tvunget til at konfrontere sine egne hemmeligheder.

***

Jeg havde glædet mig utroligt meget til at læse There’s Someone Inside Your House, da jeg var helt vild med Stephanie Perkins’ Anna og Det Franske Kys -serie. Og jeg blev ikke skuffet. Til gengæld blev jeg utrolig skræmt. Jeg var selvfølgelig godt klar over, at bogen ville være uhyggelig, men efter at have læst Anna og det franske kys, som er en enormt sød og ikke-uhyggelig kærlighedsbog, havde jeg ikke forventet, at bogen ville være så skræmmende. Men det var den! Desværre er jeg den type person, der bliver nødt til at sove med lyset tændt efter at have set en gyserfilm, så du kan forestille dig, hvor påvirket jeg blev af denne gyserroman! Det tidspunkt på dagen, hvor jeg normalt læser mest, er om aftenen, inden jeg skal sove, men den mulighed var udelukket, da jeg læste There’s Someone Inside Your House. Det betød desværre, at det tog lidt længere tid for mig at komme gennem bogen, hvilket lidt ødelagde læseoplevelsen. Desuden savnede jeg en lidt mere afsluttende afslutning. Bortset fra det har jeg ikke noget negativt at sige om bogen. Hvis man ikke har noget imod uhygge, er jeg sikker på, at man vil nyde denne bog. Den er fyldt med romantik, og har et utrolig spændende og overraskende plot. Desuden er Perkins skrivestil som sædvanlig virkelig god!

Jeg giver There’s Someone Inside Your House 4 ud af 5 æselører.

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar