Top 10 | Fantasyserier

Jeg elsker at læse fantasy, og jeg har efterhånden læst en hel del fantasyserier, så hvis du også elsker fantasy, men ikke ved, hvilke serier, der lige er dig, så har jeg her min Top 10 liste over mine yndlings fantasyserier. Jeg håber, du kan få noget inspiration😃

***

10. Fallen (4 bøger) af Lauren Kate. Hvis du er til kærlighed, engle og dæmoner, så er det her klart en serie for dig. Luce møder fyren Daniel, og sammen skal de bekæmpe djævlen Lucifer.

9. Twilight (4 bøger) af Stephanie Meyer. Jeg tror, de fleste af jer kender denne serie eller i hvert fald har set filmene. Twilight er for dig, der elsker mystiske, gådefulde og lækre fyre, som vampyren Edward og varulven Jacob jo er i denne serie. Den normale pige Bella, som forelsker sig i vampyren Edward, bliver pludselig kastet ind i meget andet end bare et forhold.

8. Night Shade (3 bøger) af Andrea Cremer. Igen har vi varulvene. Du følger varulven Calla, som må kæmpe imod sin forelskelse i Shay, da hun er bestemt til at blive gift med varulven Ren.

7. Skammerens Datter (4 bøger) af Lene Kaaberbøl. Den 11-årige Dina kan se, hvad andre folk skammer sig over, når hun ser dem i øjnene. En dag skal hendes mor på en skammer-opgave i Dunark. Næste dag dukker rytteren Drakan op, og henter Dina med til Dunark. Dina bliver lige spludselig nødt til at opklare et gådefuldt mord med hemmeligheder og drager.

6. The Hunger Games (3 bøger) af Suzanne Collins. Også en klassiker. Du har sikkert set filmene. Historien foregår i en fremtidsverden, hvor udvalgte børn skal dræbe hinanden i et spil kaldet Hunger Games. Pigen Katness Everdeen tager sin søsters plads i spillet, og det er kun begyndelsen på tre spændende og uhyggelige bøger.

5. Mørkets Kræfter (3 bøger) af Kelley Armstrong. Poltergejster, varulve, ånder og zombier. Chloe har et møde med en afdød og bliver indlagt på Lyle House – et behandlingshjem for unge med psykiske problemer. Men hun finder hurtigt ud af, at personerne i hjemmet ikke kun har psykiske problemer.

4. Ravnenes Hvisken (2 udgivet bøger) af Malene Sølvsten. Selvom jeg godt nok kun har læst den første bog, og nr. 2 venter, så er jeg sikker på, at den kommer til at leve op til mine forventninger, da den også omhandler nordisk mytologi, som jeg synes er spændende. Du følger pigen Anne, som pludselig får vendt op og ned på hendes liv, da hun bliver indblandet i en magtkamp med guder, halvguder, jætter og mordere.

3. Hex Hall (3 bøger) af Rachel Hawkins. Det her var den første rigtige fantasyserie, jeg læste, så det er en del år siden. Men det er til gengæld en af dem, jeg ikke glemmer. Du følger Sophia på 16 år, som er heks. Da hendes trylleformular slår fejl, ender hun på opdragelsesanstalten Hex Hall for hekse, alfer og formskiftere.

2. De Udødelige (6 bøger) af Alyson Noël. Absolut også en af mine yndlings! Ever er den eneste i hendes familie, der overlevede et biluheld, og da hun møder den mystiske fyr Damen, finder hun ud af, at der måske var en grund til, at hun overlevede.

1. Harry Potter (7 bøger) af J. K. Rowling. Det er en klassiker, og jeg ved, at der er mange, der elsker Harry Potter serien. Og det må der jo være en grund til. Jeg kan godt fortælle dig grunden… Den er fantastisk! Hekse, troldmænd, ondskab og kærlighed. Alt i en.

 

xoxo,

Johanna


Skriv et svar