Top 10 | Sange af Taylor Swift

Som du måske allerede ved, så udkommer Taylor Swift’s nye album Reputation på fredag (10. november), og i den anledning tænkte jeg, at jeg ville lave en liste med mine 10 yndlingssange af Taylor Swift. Jeg er faktisk ret spændt på at høre hendes nye album, eftersom jeg har meget blandede følelser omkring de 4 sange fra albummet, som hun allerede har udgivet, nemlig Look What You Made Me Do, …Ready For It?, Gorgeous og Call It What You Want.

Mens jeg er helt vild med både Gorgeous og Call It What You Want,  bryder jeg mig ikke rigtig om hverken Look What You Made Me Do eller …Ready For It. De får mig til at savne den gamle Taylor. Derfor er jeg rigtig spændt på at høre resten af albummet, og finde ud af, hvad jeg synes om det i helhed.

Anyways, her er min Top 10 liste over sange af Taylor Swift:

10. Begin Again
Jeg ved ikke, hvad det er med denne her sang, men den er simpelthen bare så… elegant, er måske det ord, der beskriver den bedst. Den virkelig behagelig at høre, og det er den slags sang, man aldrig bliver træt af.

 

9. The Last Time ft. Gary Lightbody
The last time er en helt utrolig smuk sang, og både Taylor og Gary synger den absolut fantastisk.

 

8. Back To December
En både smuk og hjerteskærende sang.

 

7. Holy Ground
En virkelig catchy sang, som man næsten ikke kan sidde stille til, og som samtidig har en skøn tekst .

 

6. Everything Has Changed ft. Ed Sheeran
Selvfølgelig skal denne sang også på min liste, da jeg er kæmpe fan er Ed Sheeran, og det er i det hele taget bare en virkelig sød og velskrevet sang.

 

5. If This Was A Movie
Uden præcis at kunne sætte fingeren på hvorfor, elsker jeg bare denne sang.

 

4. Stay Beautiful
Stay Beautiful er den slags sang, man ikke kan høre uden at komme til at smile!

 

3. Stay Stay Stay
Endnu en sang, der altid får mig i godt humør, og så er den fyldt med gode minder. Jeg kan tydeligt huske, hvordan Johanna og jeg i 6. klasse rendte rundt i klassen og skrålede den.

 

2. Mean
Mean er en utrolig inspirerende empowering sang om mobberi.

 

1. Ours
Jeg er fuldstændig vild med denne sang. Den gør mig bare så glad, og den efter min mening helt fantastisk!

 

xoxo,

Caroline

 


Skriv et svar