Top 10 | Tårepersere

Nu er det jo så småt begyndt at blive rigtig koldt, for ikke at tale om stormvejret, der hersker over lille DK nu. Vi har derfor samlet vores top 10 bedste tårepersere, som du kan se indenfor med en varm kop kakao og en stor pakke kleenex. Filmene er alle meget mindeværdige og sender nogle vigtige budskaber.

***

1. En Flænge i Himlen
Denne ikonske filmatisering af John Greens bestseller handler om den kræftramte Hazel, som i en støttegruppe, for unge med kræft, møder fyren Gus og bliver forelsket for første gang. En smuk film om den første kærlighed, sorg og de største øjeblikke i livet.

2. Nu eller Aldrig 
Nu eller Aldrig handler om to døende mænd, som mødes på et hospital og beslutter sig for at tage ud på en fantastisk rejse for at nyde det sidste af livet. En smuk og livsbekræftende film.

3. Drengen i Den Stribede Pyjamas 
Denne historiske film foregår under 2. verdenskrig og handler om den ni-årige Bruno, der er søn af en lejrkommandant i en tysk koncentrationslejr og som, utroligt nok, bliver venner med en jødisk dreng på den anden side af pigtrådshegnet. En rørende og skræmmende virkelig film, som helt sikkert vil få et par tårer til at falde.

4. The Notebook
Året er 1940. En fattig mand forelsker sig i en ung, rig kvinde. men bliver adskilt på grund af deres sociale forskelle. En smuk og ikonisk kærlighedshistorie, som alle burde se.

5. Charlie St. Cloud
Den unge Charlie og hans lillebror Sam kommer ud for et biluheld, som kun Charlie overlever. Ulykken ødelægger hans liv, og Charlie har svært ved at give slip på fortiden, indtil han møder den unge Tess.

6. Titanic
En sand klassiker, som de fleste nok kender. Året er 1912, og den unge Rose rejser på førsteklasse på det “synkefrie” skib Titanic. Her møder hun Jack, en ung og kæk fyr, og på trods af deres forskellige klasser, forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Historien er både rørende og tragisk.

7. The Impossible
En familie er på juleferie i det eksotiske Thailand og nyder deres tur, lige indtil en kæmpe tsunami rammer ind og splitter alt. Inklusiv den lille familie.

8. Midnight Sun
17-årige Katie har en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tåle sollys. Katie har hele sit liv set den flotte fyr, Charlie, køre forbi hendes hus på vej til skole. En aften bevæger hun sig udenfor og møder ham pludselig ansigt til ansigt. Katies beskyttende far er bekymret, da Katie vælger ikke at fortælle Charlie om sin sygdom.

9. The Last Song
Teenagepigen Ronnie, hvis forældre er skilt, bliver sendt for at tilbringe sommeren hos sin far, meget mod sin vilje. Her møder hun dog den unge Will, og de forelsker sig. Men en stor tragedie venter…

10. Dear John
Dear John 
handler soldaten John, der forelsker sig i Savannah, en ung studerende. Men snart sendes John tilbage i krig og for at bevare deres kærlighed, skriver de breve til hinanden over de næste mange år.

 

xoxo,

Johanna & Caroline


Skriv et svar