Top 5 | Bøger Jeg Læste i 2017

Hej igen! Jeg håber, at I alle har nydt disse 2 første uger af 2018.

Sidste år læste jeg en masse gode bøger. Der var dog nogle bøger, som gjorde ekstra meget indtryk på mig. Her er 5 af de bøger, jeg læste i 2017, som jeg var allermest vild med.

(OBS: Hvis du vil vide mere om, hvorfor jeg er så vild med disse bøger, kan du finde links til mine fulde anmeldelser nederst på siden!)

***

5. Under Ensomme Stjerner  af Kate Ling
Johanna og jeg fik denne bog tilsendt som et anmeldereksemplar fra Gads Forlag tilbage i efteråret. Og det er jeg rigtig glad for, for jeg nød virkelig at læse den. Under Ensomme Stjerner handler om den 17-årige Seren, der er født og opvokset på rumskibet Ventura. Her møder hun den mystiske Dom, og de forelsker sig. Men på rumskibet må man ikke selv bestemme, hvem man vil være sammen med…
Jeg er normalt ikke til sci-fi, men jeg var helt vild med denne bog! Den skilte sig bare så meget ud fra resten af de bøger, jeg læste sidste år.

***

4. Eleanor & Park af Rainbow Rowell
Sidste sommer læste jeg både Fangirl og Eleanor & Park af Rainbow Rowell, og jeg elskede begge bøger. Jeg må dog indrømme, at jeg foretræk Eleanor & Park, der  foregår i 80’erne og handler om to unge outsidere, der forelsker sig i hinanden. Historien var utrolig oprigtig og romantisk, helt klart den slags bog, som man ikke lige glemmer med det samme.

***

3. Himlen Ved Mine Fødder af Jandy Nelson
Denne bog er helt sikkert en af mine favoritter! Himlen Ved Mine Fødder handler om teenagepigen Lennie. Lennie har lige mistet sin storesøster Bailey. Mens Lennie prøver at håndtere den voldsomme sorg, møder hun den livsglade Joe.
Det var virkelig noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur at læse denne bog. Den fik en til både at græde og grine. Samtidig er den skrevet på en ret speciel, men også virkelig fed måde. En meget poetisk måde. Hvilket jeg virkelig godt kunne lide.

***

2. Solen Er Også En Stjerne af Nicola Yoon
Jeg havde ret høje forventninger til denne bog, da jeg kort før havde læst Nicola Yoons anden bog, nemlig Alt Eller Intet, som jeg rigtig godt kunne lide. Men Solen Er Også En Stjerne, levede totalt op til mine forventninger! Hele måden historien er skruet sammen på, ved at man læser fra forskellige personers vinkler, gjorde et stort indtryk på mig.

***

Vi Var Løgnere af E. Lockhart
Vi Var Løgnere slog fuldstændigt benene væk under mig. Jeg havde ikke forventet, at den ville gå hen og blive en af mine yndlingsbøger, men det gjorde den altså. Vi Var Løgnere handler om den mystiske familie Sinclair. Bogen er i det hele taget meget mystisk og slutningen overraskede mig helt og aldeles. Plottet var skruet utrolig godt sammen, så man blev ved med at tænke “Hvad sker er nu?”. En rigtig pageturner!

 

Links:
http://cphreadings.dk/under-ensomme-stjerner-kate-ling/
http://cphreadings.dk/eleanor-park-rainbow-rowell/
http://cphreadings.dk/himlen-ved-mine-foedder-jandy-nelson/
http://cphreadings.dk/solen-er-ogsaa-en-stjerne-nicola-yoon/
http://cphreadings.dk/himlen-ved-mine-foedder-jandy-nelson/

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar