Top 5 | Bøger, der får dig i rejsehumør

Sommerferien er i fuldt gang og vi nyder begge at være ude og rejse. Hvad enten du er på ferie ligesom os, eller tilbringer tiden med familie og venner herhjemme i Danmark, har vi samlet 5 bøger og serier, der helt sikkert vil få dig til at komme i rejsehumør.

 1. Girl Online af Zoë Sugg
  Denne trilogi tager dig både med til New York, på rundtur i Europa og til Skotland, mens man følger teenagepigen Penny, der må lære at jonglere rundt med både panikanfald, skoledrama, venskaber og kæresteproblemer.

 2. Forbandede Sommer af Alyson Noël
  Colby har glædet sig til en sommer fuld fester og grillaftenener med vennerne, men da hendes forældre bliver skilt, beslutter de sig for at sende Colby væk til den lille græske ø Tinos, hvor hun skal bo hos sin moster. Først er Colby helt ulykkelig, men så møder hun Yannis… Drøm dig væk til turkisblå strande, græsk stemning og flotte fyre med denne søde, hurtiglæste bog.

 3. Bare En Dag af Gayle Forman
  Allysons liv er fuldstændig planlagt og tilrettelagt ned til sidste detalje. Sådan har det altid været. Lige indtil hun på den sidste dag af en 3 uger lang rejse gennem Europa, møder Willem, som er alt, hvad Allyson ikke er. Spontan og fri. Han overtaler Allyson til at tage til Paris, hvor de tilbringer én dag sammen. En dag som ændrer deres begge liv for altid. En magisk og velskrevet duologi, perfekt sommerlæsning!

 4. Anna og det Franske Kys af Stephanie Perkins
  Selvfølgelig skal Anna og det Franske Kys med på denne liste. Den første bog i denne romantiske trilogi handler om amerikaneren Anna, der meget mod sin vilje, bliver sendt på kostskole i Paris. Året byder på nye venskaber, fantastiske oplevelser og romantik i Paris’ smukke gader.

 5. Endnu en Katherine af John Green
  Colin er lige blevet droppet af en pige ved navn Katherine. For 19. gang. Samtidig har han også mistet titlen som vidunderbarn. For at muntre ham op, tager Colins bedste ven Hassan ham med på en roadtrip. Endnu en Katherine er en morsom og anderledes bog om venskaber og kærlighed og et anderledes roadtrip.

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar