Vi Var Løgnere | E. Lockhart

Titel: Vi Var Løgnere  

Orig. titel: We were Liars

Forfatter: E. Lockhart

Forlag: Høst og Søn

Udgivelsesår: 2014

Antal sider: 225

Orig. sprog: Engelsk

Genre: Ungdomsdrama

Emner: Familieproblemer, den første forelskelse, hukommelsestab

***

Cadence er en del af Sinclair-familien. Udadtil virker familien perfekt. De er rige, smukke og begavede. Men under overfladen er ingenting, som det burde være…
Hver sommer mødes hele familien på deres private ø Beechwood Island. Cadence driver rundt på øen med kusinen Mirren, fætteren Johnny og hans ven Gat, der alle er samme alder. Alt lader til at være det rene idyl, men en sommer går det grueligt galt. Cadence kommer ud for en forfærdelig ulykke, men kan intet huske. Alle omkring hende er stille.

***

Wow. Wow. Wow. Det var virkelig sådan, jeg havde det, mens jeg læste bogen. Vi Var Løgnere var en fortryllende, fængende og helt utrolig bog. Den er måske endda blevet en af mine yndlings, og det siger ikke så lidt! Selve historien er bare så anderledes, unik. Den var helt vildt spændende, og jeg blev fanget med det samme! En rigtig page-turner.  Det er lidt svært at beskrive historien uden at afsløre noget, og det ville være virkelig synd, for sikke et plot! Det var skruet  godt sammen, og jeg blev fuldstændig overrasket over slutningen. Jeg tror ikke, at jeg kommer til at glemme denne historie lige foreløbig.

Endnu en ting, der er helt fantastisk ved romanen, er Lockharts skrivestil. Hun skriver på en helt speciel måde, meget lyrisk. Og jeg var helt vild med. Efter min mening gav det bare historien så meget mere liv. Skrivestilen var, hvad der for mig, fik bogen til at gå fra “utrolig god” til “helt fantastisk”.

Hvis det stod til mig burde alle læse Vi Var Løgnere!

Jeg giver Vi Var Løgnere 5 ud af 5 æselører.

 

xoxo,

Caroline


Skriv et svar