Wonderland | Anbefalet musik

Hej venner! I dag har jeg tænkt mig at fortælle lidt om noget af det musik, som jeg hører i øjeblikket. Eller mere præcist den EP, som jeg hører i øjeblikket, nemlig Wonderland med Jasmine Thompson. Du har sikkert hørt om Jasmine, om ikke andet fra Felix Jaehns remix af Aint Nobody (Loves Me Better), hvor Jasmine nemlig synger. Remixed blev et kæmpe hit, så du har sikkert hørt det.

Anyways, den utrolig talentfulde 16-årige (16 år, hvordan er det muligt?!)  Jasmine udgav tidligere i år EP’en Wonderland, som jeg for tiden er helt vild med. Der er 7 sange og et remix på denne EP, og de er alle virkelig gode. Der er både rigtg catchy sange, men også nogle lidt mere følsomme melodier med smukke og interessante tekster.

Her er en liste over numrene:

Wonderland (Intro)

Old Friends

Someone’s Somebody

Wanna Know Love

Fix Me

Drama

Words

Old Friends (Jonas Blue Remix)

Især sangen Words er jeg helt vild med, så jeg synes selvfølgelig, at du skal tjekke den, så vel som resten af EP’en, ud. Enjoy!

 

xoxo,

Caroline

 

 


Skriv et svar