YA-bøger, vi glæder os til at læse

Vi har rigtig travlt i øjeblikket og derfor er tiden til at læse ikke rigtigt til stede. Det betyder også, at vores liste over bøger, vi glæder os til at læse, vokser.

***

The Hate U Give af Angie Thomas
Vi har simpelthen ikke hørt andet end ros om denne roman, som handler om den afroamerikanske teenager Starr og om, hvordan hun prøver at råbe op efter hendes ubevæbnede ven, Khalil, bliver skudt og dræbt af en hvid politimand. Bogen tager tydeligvis nogle vigtige og relevante emner op, og derfor kan vi ikke vente med at læse den.

Hvis bare Du var Min af Jenny Han
Denne bog (og resten af bøgerne i serien) lyder simpelthen bare så sød og sjov. Romantiske bøger som denne kan nogle gange være lidt platte, men det skulle denne her heldigvis ikke være.

Ravnenes Hvisken 3 af Malene Sølvsten
Vi er lige blevet færdige med Ravnenes Hvisken 2 og nøj, hvor er vi spændte på at læse 3’eren. Vi kan ikke vente med at finde ud af, hvad der sker med Anne og hendes venner.

Skildpadder Hele Vejen Ned af John Green
Uuuh, hvor vi har ventet længe på at læse denne! Der er hele tiden kommet en anden bog i vejen, men vi har hørt alt godt om denne nyeste roman af John Green, så vi er utrolig spændte på den filosofiske rejse.

Tusinde Etager af Katharine McGee
Tusinde Etager lyder simpelthen så interessant. Romanen foregår i fremtidens New York og følger fem unge, der bor i et tårn med tusind etager. Hele idéen virker virkelig spændende og anderledes!

Frøken Peregrines Hjem for Sælsomme Børn af Ransom Riggs
Vi har hørt så meget om denne bog på diverse sociale medier, og det er et under, at vi ikke har læst den endnu! Derfor ser vi frem til endelig at læse den. Den skulle dog være en smule uhyggelig, men nu må vi se…

På Kanten af Livet af Jennifer Niven
Vi læste for noget tid siden Som Stjerner på Himlen, en af Jennifer Nivens andre bøger, og vi elskede den! (Læs vores anmeldelse her: http://cphreadings.dk/som-stjerner-paa-himlen-jennifer-niven/ ) Derfor ser vi totalt frem til at læse På Kanten af Livet, som handler om de to unge Libby og Jack, der bliver forelskede, selvom de hver især kæmper med deres egne problemer.

Valget af Sarah Engell
Valget skulle være en utrolig spændende bog, som (ironisk nok) handler om en pige, der skal tage et svært valg. Vi er SÅ spændte på den her, og forventningerne er høje!

The Unexpected Everything af Morgan Matson
Vi købte for nylig denne bog, fordi vi havde hørt så meget godt om den. Vi har generelt kun hørt gode ting om Morgan Matson efterhånden mange ungdomsbøger, og glæder os derfor virkelig meget til at begynde at læse dem.

Hvis Jeg var din Pige af Meredith Russo
Denne roman fra 2016 har længe stået på vores TBR, men vi har simpelthen aldrig fået læst den. Hvis Jeg var din Pige handler om den transkønnede teenagepige Amanda. Bogen skulle være ret så fantastisk!

 

xoxo,

Caroline & Johanna


Skriv et svar